Persconferentie | 'Op de training was Jerdy weer de oude'

Persconferentie | 'Op de training was Jerdy weer de oude'
2 min
PSV1

PSV reist tijdens het carnavalsweekend af naar Noord-Holland voor een uitwedstrijd tegen FC Volendam. Peter Bosz zag in aanloop naar de competitiewedstrijd een aantal spelers terugkeren uit de ziekenboeg en zet zijn ploeg op scherp voor het duel.

“Ik verwacht zondag een ploeg die er alles aan zal doen om in de Eredivisie te blijven", zo wordt FC Volendam geanalyseerd. De Hoofdcoach denkt dat de tegenstander van zondag met enkele tactische wijzigingen de wedstrijd ingaat. "We zagen dat Ajax, FC Twente en Almere City zich hadden aangepast. Onze ploeg is op alle scenario’s voorbereid en moet zich maximaal inzetten."

Er is volgens Bosz geen enkele reden om FC Volendam te onderschatten en hij geeft daardoor een duidelijk signaal af. “Ik zie geen enkele reden om mijn ploeg tegen FC Volendam te sparen. We moeten vol aan de bak om te winnen. De spelers weten ook dat als je bij mij in de selectie zit je alles moet geven.” 

Terugkeer 
De ziekenboeg is in aanloop naar het treffen met FC Volendam aanzienlijk uitgedund. “Het staat er goed voor. Alleen Noa, Armel en Guus zijn er niet bij." Armel is op de weg terug, hij doet vanavond met Jong PSV mee in het duel met FC Emmen. Jerdy Schouten, die de afgelopen wedstrijden eerder naar de kant moest vanwege een luchtweginfectie, is genezen. "Op de training zag ik gelukkig weer de oude Jerdy."

PSV1
club
persconferentie