Persconferentie | 'Ik ben ontzettend blij dat ik weer op het veld sta'

Persconferentie | 'Ik ben ontzettend blij dat ik weer op het veld sta'
2 min
PSV1

PSV speelde zaterdagavond gelijk tegen Ajax. Het duel was intens en er waren kansen over en weer. Hoofdcoach Peter Bosz, die slechts de beschikking had over een deel van de selectie, kon daarom leven met de uitslag.

“Het was een hele intense wedstrijd met een terechte uitslag. Het kon twee kanten op, dus dan is een gelijkspel prima”, analyseert Bosz De Topper. “Normaal kunnen wij een aantal spelers brengen die het verschil maken, maar door blessures was de bank relatief leeg. Dat is balen, zeker in een wedstrijd waarin de intensiteit zo hoog ligt.” 

De Hoofdcoach wijst twee spelers aan die hij er bovenuit vond steken: "Mauro JR en Ismael Saibari speelden fantastisch. Ismael speelde deze week nog op de Africa Cup en Mauro stond voor het eerst dit seizoen in de basis. Daarnaast speelde hij niet op zijn eigen positie. Dat doe je ze niet zomaar, ze hebben alles gegeven.”

'Blij dat ik weer aan het voetballen ben'
Mauro JR is blij dat hij na lang blessureleed weer op het veld staat. “Het was een zware tijd, maar ik ben altijd positief gebleven. Ik kreeg gister te horen dat ik in de basis begon. Het was een intense wedstrijd, maar ik ben heel blij dat weer aan het voetballen ben.”