Persconferentie | 'Het voetbal was niet goed genoeg'

Persconferentie | 'Het voetbal was niet goed genoeg'
2 min
PSV1

PSV speelde zondagmiddag in de 33e speelronde gelijk tegen Fortuna Sittard. Na afloop staan Peter Bosz en Joël Drommel de pers te woord.

“Ze hebben hun best gedaan, maar het voetbal was niet goed. Ik weet niet of het aan het kampioenschap ligt, maar dat zou kunnen. Het is jammer dat we niet meer hét record kunnen pakken. We zijn misschien de een-na-beste, maar daar ga je niet voor”, aldus de oefenmeester. 

Drommel in de basis
Peter koos dit duel voor Joël Drommel onder de lat. “Hij heeft het verdiend. Hij zou het hele Bekertoernooi spelen, maar we lagen er vroegtijdig uit. Hij traint goed en is er altijd voor zijn collega-doelman. Hij heeft vandaag weer bewezen een goede keeper te zijn.”

Joël maakte zijn eerste competitieminuten van het seizoen, maar zag zijn ploeg niet winnen. “Als je gelijkspeelt is het nooit goed. Als ik naar mezelf kijk had ik het vooral de eerste twintig minuten druk, maar het ging prima.”

De keeper gaat glunderen als hem wordt gevraagd naar vorige week. “Het kampioenschap was geweldig. Ik heb nog nooit zoiets meegemaakt en heb er zeker van genoten.”