Persconferentie | Bosz blij met resultaat na mindere tweede helft

Persconferentie | Bosz blij met resultaat na mindere tweede helft
2 min
PSV1

PSV speelde zondagmiddag 2-2 gelijk tegen Feyenoord. De wedstrijd was er een met twee gezichten, vertelt Hoofdcoach Peter Bosz na afloop op de persconferentie.

"De eerste helft waren we de bovenliggende partij, ondanks dat we op slordige wijze wat kansen weggaven. De tweede helft kwamen we slecht de startblokken uit. Aan de eerste tien minuten heb ik weinig plezier beleeft", vertelt Bosz, die desondanks postief is over het resultaat. "We hebben de aanval van Feyenoord afgeslagen. Gezien de tweede helft ben ik ook blij met de uitslag."

De Hoofdcoach heeft complimenten over voor een aantal spelers. "Malik maakt een geweldigde actie na een prachtige pass van Luuk de Jong. Daarnaast vond ik Walter Benítez heel goed. Toch heb je liever niet dat je keeper uitblinkt, want dat betekent dat hij veel schoten tegen krijgt."

Nog geen kampioen
Doelpuntenmaker Guus Til heeft er mede voor gezorgd dat PSV ongeslagen blijft. Toch wil hij daar én over een eventueel kampioenschap nog niet spreken. “Als je als wissel erin komt wil je maar één ding: scoren. De gelijkmaker was mooi maar stiekem hoopte ik nog de winnende te maken. Het doel is kampioen worden en alles wat erbij komt is mooi meegenomen. We gaan niet zeggen dat we kampioen zijn voor het zover is. Zo werkt het niet.”