Pasveer en De Wijs wel, Rigo niet tegen VVV

Pasveer en De Wijs wel, Rigo niet tegen VVV
2 min

Jong PSV speelt maandagavond zonder Dante Rigo de uitwedstrijd bij VVV-Venlo. De middenvelder traint dinsdag mee met de A-selectie en reist daarom niet mee naar Venlo. Remko Pasveer en Jordy de Wijs zijn er in Venlo wel bij, waar Jong PSV bij winst medekoploper is in de Jupiler League.

Ook geen Jurjus
De aanwezigheid van Pasveer betekent dat Hidde Jurjus ook niet bij de selectie zit voor het duel tegen het VVV-Venlo van oud-PSV’er Clint Leemans. De middenvelder die jaren in de jeugdopleiding van PSV zat en vorig seizoen vaak de aanvoerdersband van Jong PSV droeg, speelt sinds deze zomer voor VVV. De Limburgers zijn het seizoen voortvarend gestart. Zij zijn na drie speelrondes de trotse koploper van de Jupiler League met negen punten. Een lastige klus voor de beloften dus.

Live op de hoogte via @PSV
Omdat er vanavond een volledige speelronde in de competitie op het programma staat, zendt FOX Sports flitsen van het duel uit. Live op de hoogte blijven van het duel kan gewoon via ons Twitteraccount (@PSV). VVV-Venlo - Jong PSV begint om 20.00 uur.