Oktober = PSV Vrouwenvoetbalmaand

Oktober = PSV Vrouwenvoetbalmaand
2 min

Koploper PSV Vrouwen organiseert in oktober tal van activiteiten en acties, speciaal voor de vrouwenvoetbalfans. De aftrap wordt deze week gegeven met een leuke winactie voor de OranjeLeeuwinnen. Doe mee en maak kans op vier toegangskaarten voor het kwalificatieduel van de vicewereldkampioen!

PSV Vrouwen is het seizoen sterk gestart. De ploeg is de trotse koploper in de Eredivisie Vrouwen. Het vrouwenteam bereikt dagelijks tienduizenden fans via haar eigen social media kanalen. In de maand oktober is er speciale aandacht voor de vrouwenvoetbalfans van de club met leuke winacties, alles over het topduel tegen Ajax, de start van de Eredivisie Cup en activiteiten van jong tot oud.

Win kaarten voor OranjeLeeuwinnen!
Maar we beginnen met een leuke winactie. Op dinsdag 8 oktober spelen de OranjeLeeuwinnen het EK-kwalificatieduel in het Philips Stadion. PSV’ers Aniek Nouwen en Katja Snoeijs zijn opgenomen in de selectie van Oranje. Doe mee aan de prijsvraag en maak kans op vier gratis toegangskaarten voor het duel! Klik hier om deel te nemen.

Activiteiten in herfstvakantie
Ook verzorgt PSV Vrouwen in de herfstvakantie speciale activiteiten voor de jongere voetbalfans van de club op de nieuwe PSV Academy, thuisbasis van PSV Vrouwen. Op woensdag 16 oktober is er een PSV Soccer School Meidenclinic voor voetballende meiden in de leeftijd van 7 tot en met 15 jaar. Zij zullen een dag trainen als een prof, net als de speelsters van PSV. Ook komen speelsters Julie Biesmans, Sara Yüceil, Katja Snoeijs en Yvonne van Schijndel een kijkje nemen voor een kennismaking met de talenten.

Op donderdag 17 oktober wordt er een kinderpersconferentie op de nieuwe PSV Academy met speelsters Katja Snoeijs, Aniek Nouwen, Dana Foederer en Kayleigh van Dooren voor de leden van FC PSV.