Nieuws | Romário eregast bij PSV - AZ

Nieuws | Romário eregast bij PSV - AZ
2 min
PSV1

Romário is zaterdag eregast bij de laatste topwedstrijd van dit kalenderjaar, tegen AZ. De voormalig topspits uit Brazilië reist deze week vanuit zijn vaderland naar Eindhoven. Binnenkort wordt Romário vereeuwigd op de PSV Walk of Fame.

Voetafdrukken
De voetafdrukken van Romário worden zaterdagavond in het Philips Stadion afgenomen, zodat zijn tegel kan worden toegevoegd aan de PSV Walk of Fame. Dat gebeurt kort voor aanvang van de wedstrijd tegen AZ. Zorg dat je op tijd, rond 20.30 uur, in het stadion aanwezig bent.
Romário is de eerste PSV-legende die na de onthulling van de ereplaats wordt toegevoegd. De eerste elf clublegendes kregen deze zomer een plaats. Dat waren Willy van der Kuijlen, Ronaldo, Luc Nilis, Hans van Breukelen, Ruud van Nistelrooij, Phillip Cocu, Berry van Aerle, Mark van Bommel, Heurelho Gomes, Arjen Robben en Mateja Kezman.

Eerste uitbreiding
De PSV Walk of Fame werd afgelopen zomer op de PSV FANdag geopend en is een cadeau aan de club en fans van energiedirect.nl. Het bestaat uit tegels met voet- of handafdrukken van onze voormalige topspelers. Energiedirect.nl was jarenlang shirt- en rugsponsor van PSV en is sinds deze zomer verdergegaan als partner in de sponsorpiramide van onze club. De Walk of Fame is een ‘levend’ project. Er worden regelmatig tegels van PSV-legendes toegevoegd.