Nieuws | PSV Vrouwen tegen Feyenoord in Philips Stadion

Nieuws | PSV Vrouwen tegen Feyenoord in Philips Stadion
2 min
Vrouwen

In het weekend van 22, 23 en 24 maart staat het Nederlands competitievoetbal volledig in het teken van Vrouwenvoetbal WKND. Alle spotlights zijn dan gericht op de wedstrijden in de Azerion Vrouwen Eredivisie, waaronder PSV – Feyenoord in het Philips Stadion.

Tijdens het Vrouwenvoetbal WKND staat er vanwege een interlandperiode geen Eredivisie op het programma en worden er in Keuken Kampioen Divisie minder wedstrijden gespeeld dan normaal. Het is bij uitstek de perfecte gelegenheid om alle focus op de Azerion Vrouwen Eredivisie te leggen. Alle clubs, partners en ESPN werken samen om er een echt voetbalfeest van te maken. Het doel van Vrouwenvoetbal WKND is om zoveel mogelijk fans naar de stadions te krijgen. 

PSV Vrouwen heeft één van de topaffiches in handen met een thuisduel in het Philips Stadion tegen Feyenoord Vrouwen. De ticketing start dinsdag 23 januari om 12.00 uur. Er geldt een vrije verkoop (geen ClubCard-verplichting) en tickets zijn verkrijgbaar voor € 7,50 per stuk. Voor gezinnen en teams vanaf vier personen geldt een speciaal kortingstarief, je betaalt dan € 5,- per persoon.

Dit wil ik natuurlijk niet missen!