Nieuws | PSV bundelt shirtgeschiedenis in 'Met Trots Gedragen'

Nieuws | PSV bundelt shirtgeschiedenis in 'Met Trots Gedragen'
2 min
PSV1

Van de iconische rood-witte strepen tot de Brabantse blokken in Philips blauw. Door de jaren heen heeft PSV sterk gevarieerd met de belangrijkste cultuurdrager van de club: het shirt. In ‘Met Trots Gedragen’ brengt PSV voor het eerst in haar geschiedenis al die shirts samen in een stijlvol boekwerk voor alle fans.

‘Met Trots Gedragen’ neemt je mee in 110 jaar shirtgeschiedenis. Van het eerste tenue tot de uniekste exemplaren en de gretigste verzamelaars. Iedere landstitel, beker, overwinning en nederlaag is gekoppeld aan één of meerdere shirts, die nu allemaal samenkomen. 

Kleurrijk verleden
Door de jaren heen wisselden fabrikanten elkaar af. Zij introduceerden ieder hun eigen stijl. Deze invloeden, in combinatie met de clubidentiteit, geven PSV een kleurrijk verleden, wat ervoor zorgt dat het boek ruim 250 pagina’s telt. De verschillende shirts zijn opnieuw gefotografeerd op (oud-)spelers en supporters waardoor de geschiedenis opnieuw tot leven komt. Deze must-have voor iedereen met een liefde voor voetbalshirts en PSV ligt vanaf 17 november in de PSV FANstore, PSV City Store en via PSVFANstore.nl. Het volledige aankoopbedrag is 44,95 euro, maar in de presale is het boek nu voor 39,95 euro te bestellen.

Bestel 'm nu!