Nieuws | Jong PSV door naar halve finale Premier League International Cup

1 min
Jong

Het internationale avontuur van Jong PSV krijgt wederom een nieuw hoofdstuk. Na als groepswinnaar de kwartfinale te hebben bereikt, wist het team van Adil Ramzi deze ook te winnen. Everton Onder-21 werd met 3-0 opzij gezet.

Wedstrijdverloop
Isaac Babadi opende in de 25e minuut de score en zette daarmee tevens de ruststand op het scorebord. In de tweede helft waren centrale verdediger Jenson Seelt en competitietopscorer August Priske Flyger trefzeker. De Deense aanvaller maakte alweer zijn vijfde doelpunt van het toernooi.

Halve finale
Everton FC mocht gerust een geduchte tegenstander heette. De beloften van de club uit Liverpool kwamen ongeschonden de groepsfase uit. Ook Jong PSV gooide hoge ogen in de groepsfase. De beloftenploeg mag zich nu dus gaan opmaken voor de halve finale. De overige kwartfinale-wedstrijden moeten nog gespeeld worden. Momenteel zijn de talenten van Liverpool FC, Crystal Palace FC, Brighton & Hove Albion FC, Valencia CF, Fulham FC en Sparta Praag nog in de race.