Nieuws | Ingrid Wolf en president-commissaris Robert Van der Wallen langer door in RVC

Nieuws | Ingrid Wolf en president-commissaris Robert Van der Wallen langer door in RVC
2 min

President-commissaris Robert van der Wallen en lid Ingrid Wolf-De Jonge staan voor een nieuwe periode als lid van de RVC. De heer Van der Wallen begint daarmee aan zijn derde termijn van vier jaar, sinds zijn aantreden in 2016. Mevrouw Wolf-De Jonge trad toe tot de Raad van Commissarissen (RVC) in 2020.

De RVC is een toezichthoudend orgaan. Naast Van der Wallen en Wolf-De Jonge, die in het dagelijks leven bestuursvoorzitter is van het Haaglanden Medisch Centrum, maken Frank Arnesen, Klaas Dijkhoff en Paul Verhagen deel uit van de raad. Ofschoon de RVC een controlerende rol op de achtergrond vervult, adviseren en inspireren de commissarissen waar mogelijk ook de directie van PSV.

Marcel Brands, Algemeen Directeur van PSV, is daarom verheugd met het langer aanblijven van het tweetal. “Qua visie en ambitie passen Ingrid en Robert goed bij PSV. Zij beschikken over de juiste expertise om ons als directie binnen de context van hun verantwoordelijkheid scherp te houden en uit te dagen. Hun aanblijven zorgt voor stabiliteit. Als directie weten we dat er met deze toezichthouders veel draagvlak is voor onze visie en ambities. Dat is heel belangrijk.”