Nieuws | Goodhabitz en PSV steunen Make-A-Wish om dromen waar te maken

Nieuws | Goodhabitz en PSV steunen Make-A-Wish om dromen waar te maken
2 min
PSV1

GoodHabitz, aanbieder in online leren, de stichting Make-A-Wish Nederland en PSV hebben de handen ineengeslagen. Make-A-Wish Nederland is een organisatie die levenswensen vervult voor kinderen met een ernstige ziekte. Samen streven we ernaar om een lach op hun gezichten te toveren, hoop te geven en een vleugje magie te brengen.

Sander’s grootste wens 
Sander, een trots en fanatiek PSV-supporter, beleefde een onvergetelijke dag door verrast te worden met een bezoek aan het Philips Stadion. Naast genieten van een lunch naast het veld en winkelen in de PSV FANstore, ontmoette hij ook de selectie. Het was een dag vol plezier, spanning en dromen die uitkwamen.

Een symbolische shirtwissel
Na de grote dag van Sander, slaan GoodHabitz en Make-A-Wish de handen ineen voor een bijzondere samenwerking met PSV, die veel verder reikt dan het voetbalveld. Tijdens de wedstrijd van PSV tegen Almere City FC op 27 januari, neemt Make-A-Wish de plaats in van GoodHabitz op de achterkant van het shirt van PSV. Hanneke Verburg, CEO van Make-A-Wish Nederland, is enorm dankbaar voor dit initiatief: "We zijn ontzettend trots op deze bijzondere samenwerking met GoodHabitz en PSV. Niet alleen vervullen we de grootste wens van Sander, maar ook vergroten we onze bekendheid door middel van de veiling en onze aanwezigheid op het PSV-shirt. Dit overtreft al onze verwachtingen.'' 

En alsof dat nog niet genoeg is, wordt de volledige skybox van GoodHabitz gevuld met fans van Make-A-Wish en hun dierbaren. Tot slot staat tijdens deze wedstrijddag ook het ophalen van donaties voor Make-A-Wish centraal. De PSV-shirts die gedragen worden tijdens de wedstrijd worden geveild , waarbij de volledige opbrengst gaat volledig naar dit goede doel.

Doe mee of doneer

Sander Kok, COO van GoodHabitz, deelt zijn enthousiasme: "Ons doel is om Make-A-Wish te inspireren en hun impact te vergroten, zodat nog meer wensen werkelijkheid kunnen worden. Met dit partnerschap zijn we er zeker van om de bewonderenswaardige inspanningen van Make-A-Wish volledig te ondersteunen.''