Nieuws | Arsenal - PSV naar 20 oktober

Nieuws | Arsenal - PSV naar 20 oktober
2 min
PSV1

De UEFA heeft het Europa Leagueduel in Londen met Arsenal vastgesteld op 20 oktober 2022 om 19.00 uur (CET). Deze gedwongen verplaatsing heeft flinke gevolgen voor degenen die al een reis en overnachting(en) hadden geboekt en een ticket hadden aangeschaft. We betreuren het ten zeerste dat onze supporters de dupe zijn van een ongelukkige samenloop van omstandigheden.

Persoonlijk bericht over verzoek bij UEFA
PSV heeft geen invloed gehad op de besluitvorming en is daarom niet aansprakelijk voor reeds gemaakte kosten. Over compensatie zijn we met meerdere betrokken partijen in gesprek gegaan. Daarnaast hebben we onderzocht wat de rechten van supporters zijn. Juridisch blijkt er helaas geen basis voor compensatie. Ook Arsenal en de UEFA hebben geen invloed gehad op het uitstel van de wedstrijd en zijn niet aansprakelijk.

Loyaliteitspunten
Alle supporters die een kaart hebben gekocht, ontvangen sowieso twee loyaliteitspunten. Als je daarnaast ook aanwezig bent bij de wedstrijd op 20 oktober ontvang je nogmaals twee punten. Omdat supporters op verschillende manier naar Londen zouden reizen, hebben we hieronder per vervoersoptie de gevolgen op een rijtje gezet.

Bus
Je ticket in combinatie met de busreis blijft automatisch geldig. De exacte reistijden kunnen mogelijk nog wijzigen, dit wordt binnen enkele dagen bekend gemaakt. Hierover ontvang je via de Supportersvereniging PSV bericht. Voor vragen over de busreis kun je contact opnemen via info@supver-psv.nl

Eigen vervoer
Je ticket blijft geldig. Je ontvangt maandagmiddag 17 oktober een e-mail met de informatie over het omwisselen in Londen.

Annulering
Indien je op de nieuwe datum verhinderd bent, dan dien je uiterlijk 16 september op de e-mail te reageren die we je gestuurd hebben. We annuleren dan je ticket en storten je het aankoopbedrag binnen vijf werkdagen terug.

We hopen ondanks de verplaatsing en de bijbehorende gevolgen toch op massale support bij de wedstrijd in Londen.