Nieuw contract | Captain Mandy van den Berg blijft bij PSV

Nieuw contract | Captain Mandy van den Berg blijft bij PSV
2 min
Vrouwen

PSV Vrouwen heeft het aflopende contract van Mandy van den Berg verlengd. De ervaren aanvoerder blijft één seizoen langer in Eindhoven tot tevredenheid van beide partijen.

In het Philips Stadion heeft Van den Berg haar handtekening onder een nieuwe verbintenis tot en met 2023 gezet. Van den Berg kwam in 2020 over van Valencia naar PSV en ontpopte zich tot basisspeelster én captain in het hart van de verdediging. De 31-jarige verdedigster heeft tot nu toe 55 duels in het rood-wit achter haar naam staan. Van den Berg mocht vorig jaar met de KNVB Beker de eerste prijs in de historie voor PSV Vrouwen in ontvangst nemen.

Dat moeten er meer worden wat betreft de gedreven Van Den Berg, “Blijdschap en trots is de juiste omschrijving van mijn gevoel bij deze verlenging. Ik gun het PSV ontzettend om succesvol te zijn en prijzen te winnen. Ik wil belangrijk zijn voor het team en voel me hier thuis en gewaardeerd. Er wordt bij PSV naar je gekeken als sporter en de persoon erachter, dat is een unieke combinatie in mijn ogen. Het ‘vuur’ om er vol voor te gaan met volledige toewijding, brandt nog vurig. Ik wilde niks liever dan voetballen hier bij PSV te continueren. We willen samen mooie prestaties neerzetten.”