Manusje-van-alles blij met veelzijdige rol: ‘als ik maar speel’

Manusje-van-alles blij met veelzijdige rol: ‘als ik maar speel’
2 min
PSV1

Met zijn prachtgoal in de 60e minuut bracht hij PSV terug in de wedstrijd. Mauro Júnior reageert voor de camera van ESPN op de overwinning, zijn goal en de meegereisde supporters.

“We hebben zowel thuis als uit altijd een twaalfde man achter ons staan en dat is heel belangrijk,” lacht de Braziliaan die zowel tijdens als na de wedstrijd werd toegezongen door de meegereisde fans. “Dat gaf me echt even kippenvel. En niet alleen de supporters, maar ook mijn teamgenoten en coaches staan altijd achter me.”

Manusje-van-alles
Mauro haalde in de 60e minuut de trekker over waarna PSV op gelijke hoogte kwam. “Het was een snelle corner en toen de bal mijn voet verliet wist ik dat het goed zat.” Het manusje-van-alles moet vooral lachen van het feit dat hij vaak op een andere positie wordt opgesteld. “Het maakt me niet uit waar ik speel, als ik maar speel,” knipoogt hij.

Omdraaien
Zijn goal was uiteindelijk de inleiding van een overwinning die niet zonder slag of stoot was. “Het was geen makkelijke wedstrijd, maar het is belangrijk dat we het omdraaien. De eerste helft was moeilijk voor ons en dus is het belangrijk dat we er na de rust staan. Dat hebben we goed gedaan."