Lestienne onder indruk steunbetuiging: 'prachtig'

Lestienne onder indruk steunbetuiging: 'prachtig'
1 min

De steunbetuiging van het PSV-publiek aan Maxime Lestienne heeft indruk gemaakt op de Belg. "Ik wil de supporters bedanken voor het prachtige gebaar van gisteren."

Steun in moeilijke tijd
In de wedstrijd tegen Excelsior applaudisseerden de supporters van PSV tussen minuut 16 en minuut 17 voor Lestienne. Met de actie, opgezet door de supporters zelf, wilden de fans massaal hun steun aan de Belg laten blijken. Lestienne verloor kort geleden onverwachts zijn moeder. Daardoor zat hij zaterdag niet bij de selectie. Wel was hij vanaf de tribune van het Philips Stadion getuige van de steunbetuiging. "Het was prachtig. Het helpt me in deze moeilijke tijd", sprak hij dankbaar. 

<center><blockquote class="twitter-tweet" lang="nl"><p lang="nl" dir="ltr">&quot;Ik wil de supporters bedanken voor het prachtige gebaar&quot;, zegt Lestienne vandaag: <a href="http://t.co/QTtGmLj6rP">http://t.co/QTtGmLj6rP</a> <a href="https://twitter.com/hashtag/PSV?src=hash">#PSV</a> <a href="http://t.co/xYHsDaI5nN">pic.twitter.com/xYHsDaI5nN</a></p>&mdash; PSV (@PSV) <a href="https://twitter.com/PSV/status/655731150653124608">18 oktober 2015</a></blockquote>
<script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script></center>