Landskampioen | PSV krijgt met verzilverd thuisshirt uniek museumstuk cadeau

Landskampioen | PSV krijgt met verzilverd thuisshirt uniek museumstuk cadeau
2 min

PSV heeft van official partner en mouwsponsor TOTO letterlijk een schitterend kampioenscadeau gekregen. Arjan Blok – CEO van Nederlandse Loterij, waar TOTO onderdeel van is – overhandigde voor aanvang van de wedstrijd PSV-RKC Waalwijk een verzilverd wedstrijdshirt aan Algemeen Directeur Marcel Brands van PSV. Het thuisshirt van het kampioensseizoen 2023-2024 is in zilver gegoten en op een zuil geplaatst. PSV plaatst het museumstuk tijdelijk bij de hoofdingang van het Philips Stadion.

“Bij een zilveren jubileumtitel past een schitterend cadeau voor alle PSV-supporters. Daarom geeft TOTO een verzilverd thuisshirt, het shirt waarin dit seizoen alle successen behaald zijn. Als blijvende herinnering voor alle supporters, nu én in de toekomst”, aldus Arjan Blok bij de overhandiging van het cadeau.

Marcel Brands is erg dankbaar voor het cadeau. “Dit zilveren thuistenue is een tastbare vereeuwiging van de prestaties dit seizoen. Het herinnert toekomstige generaties aan de 25e landstitel en het shirt waarin dat is gewonnen. Het komt eerst bij de hoofdingang te staan en daarna gaan we het een heel mooi plekje geven in ons museum.”