Landskampioen | PSV is voor de 25e keer kampioen van Nederland

Landskampioen | PSV is voor de 25e keer kampioen van Nederland
2 min
PSV1

PSV is voor de 25e keer landskampioen! De ploeg van Hoofdcoach Peter Bosz heeft in het Philips Stadion met 4-2 van Sparta Rotterdam gewonnen. Daarmee is PSV, met nog twee speelrondes te gaan, niet meer te achterhalen.

PSV was dit seizoen vanaf het begin onnavolgbaar. De eerste zeventien competitiewedstrijden werden gewonnen en pas op 30 maart leed de hoofdmacht zijn eerste nederlaag. PSV pakte tot dusver 87 punten, maakte 107 doelpunten en kreeg er slechts 19 tegen. Er resteren nog wedstrijden tegen RKC Waalwijk (thuis) en Fortuna Sittard (uit).

Huldiging
Met de overwinning op Sparta Rotterdam heeft het seizoen nu haar climax bereikt, maar er wacht nog een feestelijk vervolg. Maandag 6 mei wordt de selectie van PSV gehuldigd. Er staat eerst een huldiging in het Philips Stadion op het programma, waarna de selectie op de Platte Kar stapt richting het Stadhuisplein. We nodigen alle supporters uit om het kampioenschap samen te vieren. Klik op de onderstaande button voor alle informatie over de huldiging en de festiviteiten daaromheen!


Alles over kampioenschap #25