Jurjus erbij tegen oude liefde De Graafschap

Jurjus erbij tegen oude liefde De Graafschap
2 min

Hidde Jurjus zit maandagavond bij de selectie van Jong PSV die het opneemt tegen De Graafschap. De doelman kwam afgelopen zomer over van de Doetinchemmers, na daar een jaar uitgeblonken te hebben.

Jongelingen present
Jongelingen Ramon Pascal Lundqvist, Sam Lammers, Pablo Rosario en Dante Rigo zaten de afgelopen weken herhaaldelijk bij de selectie van PSV 1, maar zijn vanavond ‘gewoon’ present bij Jong PSV. Daarnaast sluiten ook Simon Poulsen, Jordy de Wijs en Florian Jozefzoon van de A-selectie aan.

Op jacht naar derde plek

De Graafschap bezet de vijftiende plaats op de ranglijst. De ploeg haalde uit dertien wedstrijden pas veertien punten. Jong PSV is na een bliksemstart in de Jupiler League de afgelopen weken wat minder dominant. Na de eerste periodetitel is de ploeg van Pascal Jansen terug te vinden op de vierde plaats. Bij winst klimt de ploeg weer een plaatsje, ten koste van Almere City FC. Jong PSV zal dus gebrand zijn op winst. Kom dus vanavond om 20.00 uur naar De Herdgang om Jong PSV aan te moedigen. Voor slechts vijf euro kun je erbij zijn! Let op: een PSV Club Card is verplicht voor dit duel.

De wedstrijd is live te zien op FOX Sports. Daarnaast houden wij je op de hoogte van de wedstrijd via Twitter (PSV) en Snapchat (psvofficial).