Jong PSV wint uitduel in Sittard: 1-3

Jong PSV bleef vrijdagavond in de Jupiler League voor de zevende wedstrijd op rij ongeslagen. In Sittard werd met 1-3 gewonnen.

Van Overbeek en Leemans
Op de dag dat PSV en Fortuna Sittard een samenwerking met betrekking tot de jeugdopleidingen bekend maakten, stonden de beloften van PSV en het eerste team van Fortuna Sittard tegenover elkaar in het Offermans Joosten Stadion. De ploeg van Darije Kalezic kende een uitstekende start en kwam na elf minuten spelen op voorsprong via Elvio van Overbeek. Clint Leemans maakte er na een half uur spelen uit een strafschop zelfs 0-2 van. Kort na rust kwam Fortuna Sittard via Roel Janssen weer terug in de wedstrijd, maar door een treffer van Steven Bergwijn - in blessuretijd gescoord - gingen de drie punten gewoon mee terug naar Eindhoven. Volgende week vrijdag gaat Jong PSV op bezoek bij RKC Waalwijk en een week later is FC Volendam op De Herdgang de tegenstander in de laatste speelronde.

Periodetitel voor FC Eindhoven
FC Eindhoven won thuis met 2-1 van FC Oss en stelde daarmee de winst in de vierde periode veilig. FC Eindhoven bezet een knappe tweede plaats in de Jupiler League en mag via de play-offs gaan proberen te promoveren naar de Eredivisie.