Jong PSV wil zich revancheren na valse start

Jong PSV wil zich revancheren na valse start
2 min
Jong

Jong PSV speelt vrijdagavond in de tweede speelronde van de Keuken Kampioen Divisie een uitwedstrijd tegen Jong AZ. Het team van trainer Peter Uneken wil de domper van vorige week tegen Excelsior wegspoelen.

Selectie
Vergeleken met het duel tegen de Kralingers zijn er weinig wijzigingen in de selectie van Jong PSV. Voor verdediger Dennis Vos komt de wedstrijd tegen Jong AZ te vroeg. Hij kampt met een blessure. Ook Tijn Daverveld en Yorbe Vertessen zijn er vanwege een kwetsuur niet bij, als Jong PSV het opneemt tegen Jong AZ. Richie Ledezma zit daarentegen wel bij de wedstrijdselectie. Hij viel vorige week uit met een blessure, maar is dus op tijd fit voor het duel. Er staat Jong PSV een dubbele speelronde te wachten dit weekend. Drie dagen na de wedstrijd tegen Jong AZ, staat maandagavond het uitduel tegen Jong Ajax op het programma.

Gelijk opgaand
Vijf keer eerder troffen Jong PSV en Jong AZ elkaar in de Keuken Kampioen Divisie en voorheen Jupiler League. Beide ploegen zegevierden twee keer en eenmaal eindigde de onderlinge ontmoeting in een 0-0 gelijkspel. Afgelopen seizoen is Jong PSV, door het stilleggen van de competitie, niet op bezoek geweest bij Jong AZ. In de laatste drie wedstrijden tegen de belofteploeg van AZ is Jong PSV ongeslagen. De laatste nederlaag komt uit het seizoen 2017-2018.

De aftrap van Jong AZ - Jong PSV is vrijdagavond op het AFAS Trainingscomplex. De wedstrijd is live te volgen via FOX Sports en via de social media kanalen van PSV.

JongPSV
Jong