Jong PSV wil ongeslagen reeks tegen Telstar voortzetten

Jong PSV wil ongeslagen reeks tegen Telstar voortzetten
2 min

In speelronde 14 van de Keuken Kampioen Divisie ontvangt Jong PSV Telstar in eigen huis. Op PSV Campus De Herdgang pakt het team van Peter Uneken de meeste punten. Na een aantal spannende wedstrijden zet Jong PSV vanavond vol in op winst.

Selectie
De selectie van vanavond heeft relatief weinig verrassingen. Vanuit de A-selectie en PSV O19 sluit niemand zich aan bij Jong PSV. Chris Gloster en Yorbe Vertessen zijn beiden nog afwezig in verband met blessures. Daarnaast is de selectie van Jong PSV compleet.

Onderling resultaat
In twaalf wedstrijden heeft Telstar nog nooit gewonnen van Jong PSV. 6 keer werd het gelijkspel en 6 keer won Jong PSV. 5 van de 6 overwinningen waren in Eindhoven. De grootste onderlinge uitslag was ook een 6-0 overwinning op PSV Campus De Herdgang twee jaar geleden. De goals toen kwamen van Albert Gudmundsson, Matthias Verreth, Dante Rigo en Nikolai Laursen en Donyell Malen. Laatstgenoemde maakte er twee. De laatste wedstrijd tegen de Hollandse club was ook in Eindhoven. Toen werd het 2-0 winst met doelpunten van Mauro JĂșnior en Jaell Hattu.

Vorm
Telstar wist de vorige speelronde thuis 2-0 te winnen van Jong FC Utrecht. Zij staan op dit moment op de zevende plaats met 20 punten. Jong PSV speelde vorige wedstrijd in eigen huis gelijk tegen Roda JC en pakte een punt. Daardoor staan ze op de 18e plaats in de competitie.

Jong PSV - Telstar is vanavond om 20.00 uur op PSV Campus De Herdgang en staat onder leiding van Robin Hensgens.