Jong PSV op bezoek bij de koploper

Jong PSV op bezoek bij de koploper
2 min

Jong PSV reist vrijdag af naar Rotterdam waar het op Het Kasteel om 20.00 uur speelt tegen koploper Sparta Rotterdam. Eerder dit seizoen was Sparta Rotterdam met 0-3 te sterk voor de ploeg van trainer Pascal Jansen.

Op volle sterkte
Pascal Jansen kan een beroep doen op vrijwel dezelfde namen als afgelopen vrijdag, toen Jong PSV met 2-2 gelijkspeelde tegen FC Volendam. Onder andere Menno Koch, Simon Poulsen, Jordy de Wijs, Steven Bergwijn en Suently Alberto zitten bij de selectie.

In uitstekende vorm
Jong PSV verkeert in goede vorm, er werd nog geen wedstrijd verloren in de tweede seizoenshelft. Afgelopen vrijdag speelde het pas voor het eerst gelijk. Daarvoor werd er achtereenvolgens gewonnen van Go Ahead Eagles, MVV Maastricht, VVV-Venlo en RKC Waalwijk. De ploeg van Jansen deed ook goede zaken in de Premier League International Cup. Sunderland O21 werd met 0-1 verslagen in het Stadium of Light. Jong PSV hoopt de goede reeks voort te zetten en maakt nog steeds kans op de derde periodetitel.

Sparta Rotterdam op kampioenskoers
De tegenstander van vanavond zien we volgend seizoen mogelijk terug in de Eredivisie. Sparta Rotterdam staat al geruime tijd bovenaan in de Jupiler League en heeft een voorsprong van negen punten op VVV-Venlo met nog een wedstrijd tegoed. Daarnaast heeft het ook al een periodetitel te pakken. Kortom, Sparta Rotterdam is op kampioenskoers.