Jong PSV ontvangt Helmond Sport

Jong PSV speelt maandagavond op De Herdgang tegen Helmond Sport. Het duel tussen de nummers dertien en veertien van de Jupiler League start om 20.00 uur.

Pascal Jansen moet het tijdens het duel met Helmond Sport zonder de geschorste Boris Cmiljanic en Clint Leemans doen. Cmiljanic, die 7 maart zijn rentree maakte na lang blessureleed, kreeg tijdens de wedstrijd tegen Telstar een directe rode kaart. Leemans ontving in datzelfde duel zijn vijfde gele kaart van het seizoen. De coach van het beloftenteam kan wel beschikken over Menno Koch, Adam Maher en Steven Bergwijn.

Zicht op play-offs

De ploeg van Remond Strijbosch zit al vijf opeenvolgende wedstrijden zonder zege en staat een plaats onder Jong PSV in de competitie. Als de Helmonders zicht willen blijven houden op de play-off plaatsen, telt alleen een driepunter. De Jupiler League-club kampt echter met personele problemen en kan vanavond niet beschikken over Heerings, Kerk (beide geschorst), Van Nuland, Vicento en Koot (allen geblesseerd).

Het eerdere duel tussen Helmond Sport en Jong PSV eindigde eerder dit seizoen in 4-2. Jong PSV keek bij rust tegen een 2-0 achterstand aan, maar Bergwijn trok de stand al snel na rust gelijk. Helmond trok echter aan het langste eind, na 80 minuten stond de eindstand op het bord: 4-2.

Kaartverkoop

Kaarten voor de wedstrijd tussen Jong PSV en Helmond Sport zijn vanaf 1,5 uur voor aanvang van de wedstrijd verkrijgbaar bij de kassa. Wedstrijdkaarten kosten € 5,- per stuk, er is geen Club Card-verlichting.