Jong PSV nog altijd zonder drietal

Jong PSV nog altijd zonder drietal
2 min

Jong PSV speelt maandagavond de inhaalwedstrijd van speelronde 15 tegen NAC Breda. In het Jan Louwers Stadion worden de Bredanaren ontvangen voor deze Brabantse derby.

Selectie
Cyril Ngonge zit vandaag niet bij de selectie. Chris Gloster, Yorbe Vertessen en Koen Oostenbrink zitten er ook nog niet bij. Het drietal kampt met blessures. Vanuit de A-selectie van PSV haakt Mike van de Meulenhof aan.

Onderling resultaat
Jong PSV heeft slechts 4 eerdere ontmoetingen gehad met NAC Breda. Twee keer ging de winst naar Breda, een keer werd het gelijkspel en Jong PSV won een keer. De vorige ontmoeting dateert uit 2017, dat was de overwinning van Jong PSV. Door twee goals van Albert Gudmundsson werd het 2-0 en bleef de winst in Eindhoven.

Vorm
Jong PSV staat op dit moment op plaats 18 in de Eerste Divisie. NAC Breda won de eerste periodetitel van de competitie, maar staat inmiddels op de 8e plaats met 24 goals uit 15 wedstrijden. De vorige wedstrijd van Jong PSV werd een pijnlijk 4-1 verlies tegen De Graafschap. Ook de Bredanaren verloren hun vorige wedstrijd, in hun eigen huis liep Jong Ajax met een 1-2 stand als winnaar van het veld.

Tickets
Jong PSV - NAC Breda wordt vanavond om 20.00 uur in het Jan Louwers Stadion gespeeld in Eindhoven en staat onder leiding van Laurens Gerrets. Wil jij bij de wedstrijd zijn? Per PSV Club Card kun je één kaart á € 5,- kopen. Tickets zijn verkrijgbaar aan het loket van het stadion.