Jong PSV met vrijwel dezelfde groep vs Emmen

Jong PSV met vrijwel dezelfde groep vs Emmen
2 min

Jong PSV speelt vrijdagavond voor het eerst dit seizoen een thuiswedstrijd op De Herdgang. FC Emmen is om 20.00 uur de tegenstander van de beloften, die met vrijwel dezelfde groep als vorige week tegen SC Cambuur aantreden. Enkel Rai Vloet en Lennerd Daneels ontbreken bij de selectie van Pascal Jansen. Steun jij de beloften vanavond? Aan de stadionkassa koop je voor € 5,- een toegangskaart.

Goede start
Jong PSV is het seizoen met een zege en een gelijkspel uitstekend gestart. De ploeg van Jansen won tijdens de eerste speelronde op spectaculaire wijze van FC Den Bosch (5-4) en bleef in Leeuwarden knap overeind tegen SC Cambuur (1-1). Mede dankzij doelman Hidde Jurjus en Sam Lammers die tegen de Friezen opnieuw het net vond. De topscorer van de Jupiler League staat na twee wedstrijden op vijf treffers en trainde deze week al enkele keren met het eerste mee. Geeft hem dat de motivatie om vanavond opnieuw te knallen?

Wees erbij
Ook tegenstander FC Emmen begon het seizoen met een gelijkspel en een zege. Tegen Jong Ajax werd het 1-1, een paar dage later waren de Drentenaren met 1-0 te sterk voor RKC Waalwijk. Lukt het Jong PSV om de punten vanavond in eigen huis te houden? Kom naar De Herdgang en zie de beloften zelf. Aan de stadionkassa’s koop je een ticket voor € 5,-. Om een kaartje te kopen hoef je niet in het bezit te zijn van een (Seizoen) Club Card. Mocht je verhinderd zijn, dan volg je Jong PSV via @PSV op Twitter of op het schakelkanaal op FOX Sports. Om 23.00 uur zie je een samenvatting op Veronica.