Jong PSV met Locadia en Zinchenko tegen FCE

Jong PSV met Locadia en Zinchenko tegen FCE
2 min

Jong PSV kan vanavond tegen FC Eindhoven niet beschikken over Matthias Verreth (hamstring), Gökhan Kardes (knie) en de langdurig geblesseerde Nikolai Laursen. De ploeg van Pascal Jansen trapt om 20.00 uur af in het Jan Louwers Stadion.

Locadia
Philippe Rommens, die vrijdag de wedstrijd tegen Almere City miste wegens een enkelblessure, is er wel weer bij. Vanuit PSV 1 krijgt Jong PSV versterking in de vorm van Jürgen Locadia, Oleksandr Zinchenko, Menno Koch en Hidde Jurjus. Verder bestaat de selectie uit spelers van Jong PSV en enkele jongere talenten.

Slechte generale
Jong PSV is na de 1-0 nederlaag tegen Almere City van afgelopen vrijdag gezakt naar de vijfde plek in de Jupiler League. Ook FC Eindhoven kende geen goede generale voor de kleine Lichtstadderby. De ploeg van Ricardo Moniz verloor met 2-0 van FC Emmen en staat momenteel tiende. Eerder dit seizoen won Jong PSV nog met 4-1, door doelpunten van Suently Alberto, Kenneth Paal, Florian Jozefzoon en Pablo Rosario.

Tickets aan de stadionkassa
Tickets voor FC Eindhoven - Jong PSV zijn te koop aan de stadionkassa’s bij het Jan Louwers Stadion en kosten 12 euro per stuk. PSV-supporters kunnen kiezen of ze in het bezoekersvak of een van de thuisvakken plaatsnemen.