Jong PSV hervat competitie in Maastricht

Jong PSV hervat competitie in Maastricht
2 min
Jong

Na een voor Jong PSV korte onderbreking van de Keuken Kampioen Divisie door de interlandperiode, gaat de ploeg van Peter Uneken vrijdagavond op bezoek bij MVV Maastricht. Het team is weer nagenoeg intact, na de Corona-uitbraak in de selectie ruim twee weken geleden.

Selectie
In de wedstrijdselectie ontbreken nog een aantal jongens, die pas recent de groepstraining hebben hervat door hun Coronabesmetting. Zij zijn nog niet wedstrijdfit. Daarnaast is Damian Timan nog geblesseerd, hij speelt ook niet mee in Limburg. Maxime Delanghe keert daarentegen na een lange absentie weer terug in de ploeg van Peter Uneken. Hetzelfde geldt voor Ismaël Saibari en Richy Ledezma. Zij zijn na een succesvolle periode bij hun nationale (jeugd)ploeg weer van de partij bij Jong PSV. Ook Yorbe Vertessen zit bij de selectie, hij maakt na lang blessureleed voor het eerst weer zijn opwachting in de ploeg.

Jong PSV zet met een grote groep koers richting Maastricht. Fredrik Oppegård, Fedde Leysen, Fode Fofana, Amin Mohammed Doudah, Jenson Seelt en Mathijs Tielemans uit PSV O18 sluiten aan bij Peter Uneken en zijn manschappen.

MVV opzoek naar overwinning
MVV Maastricht bezit momenteel de zestiende plek in de Keuken Kampioen Divisie. De laatste zeven competitieduels werden niet gewonnen door de Zuid-Limburgers, dus de honger naar een winstpartij zal groot zijn binnen de ploeg. Op 13 september boekte MVV Maastricht voor het laatst een overwinning, uit tegen Telstar. Jong PSV wil de lijn van de wedstrijd tegen FC Den Bosch doortrekken, die met 1-2 gewonnen werd.

De aftrap van MVV Maastricht - Jong PSV vrijdagavond 21:00. De wedstrijd is live te volgen op FOX 3 en het schakelkanaal op FOX 1.