Jong PSV - FC Twente in het Jan Louwers Stadion

Jong PSV - FC Twente in het Jan Louwers Stadion
2 min

Jong PSV ontmoet maandagavond koploper FC Twente. De wedstrijd wordt gespeeld in het Jan Louwers Stadion, waar Jong PSV een dikke week geleden nog van FC Eindhoven won (1-2).

Mauro
In de wedstrijd tegen de Enschedeërs sluit alleen Mauro aan vanuit PSV 1. Ook vanuit PSV O19 zit er een speler bij de selectie van Jong. Kyan van Dorp, keeper, is aanwezig bij de wedstrijd. Dit komt omdat Mike van de Meulenhof afgelopen zaterdag bij de selectie van PSV 1 zat. Jordan Teze moet de wedstrijd aan zich voorbij laten gaan. Hij heeft een lichte blessure waardoor hij niet is opgenomen in de selectie van trainer Dennis Haar.

Laatste ontmoeting
De laatste keer dat beide teams elkaar troffen werd het 2-1 in het voordeel van FC Twente. Jong PSV kwam nog wel via Dante Rigo op voorsprong, maar kon dit helaas vasthouden. Tevens was dit de eerste ontmoeting tussen beide clubs.

Jong PSV staat vijfde op de ranglijst terwijl we FC Twente terug vinden op plaats één. Twente heeft al negen wedstrijden achter elkaar geen punten laten liggen. Jong PSV is al zeven wedstrijden ongeslagen.

Steun
Jong PSV kan jouw steun zeker gebruiken tegen de koploper. De kaarten kosten € 5,-. Let op, voor deze wedstrijd heb je een PSV Club Card nodig. De aftrap is om 20:00 in het Jan Louwers Stadion. De kaartjes zijn verkrijgbaar bij de stadionkassa van het Jan Louwers Stadion.