In Memoriam | Thijs Slegers overleden

In Memoriam | Thijs Slegers overleden
2 min

Met droefenis heeft PSV maandagochtend kennisgenomen van het overlijden van collega Thijs Slegers. Hij overleed na een oneerlijke strijd tegen zijn slopende ziekte. Hij werd 46 jaar.

Als journalist was Thijs Slegers jarenlang PSV-watcher voor verschillende media. In 2015 voegde hij zich bij PSV als perschef. Zeven jaar heeft hij die rol met passie vervuld. In 2020 veranderde zijn wereld toen hij te horen kreeg dat hij leed aan acute leukemie. Na een zwaar medisch traject pakte hij vol goede moed zijn werk bij PSV weer op. Begin dit jaar kreeg hij van de artsen te horen dat ze niets meer voor hem konden doen. 

Onverminderd strijdlustig
Ondanks dat hij er zelf geen baat meer bij had, zette Thijs zich de afgelopen tijd onverminderd in voor de werving van bloed- en stamceldonoren. Dat deed hij, zoals altijd, met veel succes. Duizenden mensen hebben zich de afgelopen tijd aangemeld bij Matchis en Sanquin. 

De club is in gedachte bij zijn familie en alle nabestaanden en wenst iedereen veel sterkte met het verwerken van dit grote verlies.