Gelijkspel voor Jong PSV in Sittard: 1-1

Gelijkspel voor Jong PSV in Sittard: 1-1
2 min

Jong PSV heeft aan het uitduel met Fortuna Sittard een punt overgehouden. In Sittard werd het 1-1 door doelpunten van Jordy de Wijs en Ferry de Regt.

Volledige wedstrijd Jozefzoon
Jong PSV begon in Sittard met onder meer Sven Blummel en Laros Duarte in de basis. Ook was er de officiële rentree van Florian Jozefoon, die in de laatste fase van zijn revalidatietraject zit. Hij moet weer wedstrijdfit worden en kreeg daarvoor in het Fortuna Sittard Stadion 90 minuten. Coach Pascal Jansen liet daarentegen onder meer Clint Leemans, Hjothür Hermannsson en Olivier Rommens op de bank. Jansen verwelkomde verder Alexander Boljevic weer terug bij de wedstrijdselectie. De Montenegrijn, die eind augustus zijn laatste speelminuten maakte, kwam nog niet in actie. Boljevic liep tijdens een interlandperiode een enkelblessure op.

De Wijs en de Regt
Het venijn zat hem in de slotfase van de wedstrijd. Het was verdediger Jordy de Wijs die in de 86e minuut de score opende. Een minuut later was het echter alweer gelijk. Jesse Bertrams kon een schot onvoldoende keren en gaf daarmee Ferry de Regt de gelegenheid de 1-1 te scoren. Daar bleef het in Limburg bij.

Opstelling Jong PSV:
Bertrams, Loof, Alberto, De Wijs, Blummel, Duarte (86. Rommens), Jozefzoon, Vloet, Lammers (63, Cmiljanic), Paal en Lukovic.
Wisselspelers: Van Osch; Van Vlerken, Hermannsson, Leemans, O. Rommens, Boljevic en Cmiljanic.