Gelijkspel Jong PSV in Emmen: 1-1

Onder leiding van Ruud van Nistelrooy heeft Jong PSV vrijdagavond in de JENS Vesting met 1-1 gelijkgespeeld tegen FC Emmen. De 70-voudig international was deze avond de eindverantwoordelijke bij Jong PSV het kader van zijn cursus tot coach betaald voetbal.

Gelijkmaker Bergwijn
Ruim een uur moesten de aanwezige toeschouwers wachten op het eerste doelpunt, dat kwam er op naam van FC Emmen-spits Rick ten Voorde in de 61e minuut. Een klein kwartier later kwam Jong PSV op gelijke hoogte. Sam Lammers werd weggestuurd door Kenneth Paal en zijn voorzet kwam via een verdediger van FC Emmen voor de voeten van de volledig vrijstaande Steven Bergwijn, die de bal simpel achter doelman Dennis Telgenkamp werkte. Bij die actie kreeg de aanvaller kramp en moest hij na enkele minuten verzorgd te zijn geweest worden vervangen. Zijn vervanger heette Albert Gudmundsson. In het laatste kwartier bleven beide teams strijden voor de overwinning, maar gescoord werd er niet meer.

Ruud van Nistelrooy was deze wedstrijd de eindverantwoordelijke bij Jong PSV | © FOXsports.nl Ruud van Nistelrooy was deze wedstrijd de eindverantwoordelijke bij Jong PSV | © FOXsports.nl