Fit Jong PSV klaar voor stadsderby

Fit Jong PSV klaar voor stadsderby
2 min

Jong PSV beschikt in de wedstrijd tegen FC Eindhoven over een fitte selectie. Er zullen negentien spelers meegaan naar het Jan Louwers Stadion voor de stadsderby.

Verschillende A-selectie spelers terug
Diverse spelers vanuit de A-selectie sluiten aan bij Jong PSV. Het gaat dan om Mauro Junior, Bart Ramselaar en Jordan Teze. Mike van de Meulenhof en Joël Piroe zaten ook bij de selectie van PSV 1 tegen Fortuna Sittard, maar zijn nu weer terug bij Jong PSV.

Onderling resultaat
Jong PSV en FC Eindhoven hebben totaal elf wedstrijden tegen elkaar gespeeld. Daarvan wist Jong PSV er zeven te winnen. FC Eindhoven stapte vier keer als winnaar van het veld. Nog nooit eindigden de duels tussen beide teams in een gelijkspel. De wedstrijd op de Herdgang eerder dit seizoen wist Jong PSV met 2-1 te winnen door doelpunten van Aboukhlal en Teze. Tevens was dit de eerste wedstrijd van het seizoen.

Ranglijst
Als we kijken naar de ranglijst staat Jong PSV op plek vijf met 40 punten. Eindhoven staat negende met 34 punten. Beide teams zijn de laatste tijd in vorm. Jong PSV is al zes wedstrijden ongeslagen. FC Eindhoven heeft al vijf wedstrijden geen punten laten liggen. Vorige week werd Go Ahead Eagles nog verslagen en de week daarvoor FC Den Bosch.

Wedstrijd FCE Old Stars en Legendary PSV
Voorafgaand aan de ontmoeting tussen FC Eindhoven en Jong PSV komen de Legendary PSV en FCE Old Stars in actie. Bij de Legendary PSV doen onder andere André Ooijer, Luc Nilis, Theo Lucius en Jan Wouters mee.

JongPSV