Contractverlenging | Muhlis Dagasan verlengt tot medio 2025

Contractverlenging | Muhlis Dagasan verlengt tot medio 2025
2 min
Jong

Muhlis Dagasan en PSV gaan langer met elkaar door. De verdediger, die komend seizoen aansluit bij Jong PSV, verlengt zijn contract tot de zomer van 2025. Muhlis werd dit jaar landskampioen met O18.

De voetballoopbaan van de 18-jarige Muhlis Dagasan begon op relatief late leeftijd. Pas op zijn vijftiende verruilde hij amateurclub AFC voor PSV Academy. Een jaar geleden werd zijn ontwikkeling al beloond met zijn eerste profcontract. Door een optie in dat contract, had PSV de mogelijkheid om hem automatisch met een jaar langer vast te leggen. Desondanks kiest PSV voor een nieuwe, tweejarige verbintenis. 

Muhlis is een kopsterke en taakbewuste centrale verdediger met een goede inspeelpass. Daarnaast wordt hij regelmatig op de rechtsbackpositie opgesteld, waar hij aanvallers verrast met zijn snelheid. In mei maakte hij indruk met PSV O18 door Ajax te verslaan in een zinderende finale om het landskampioenschap. 

Interview met Muhlis 
Komend seizoen maakt Muhlis definitief de overstap naar Jong PSV. Om hem nog beter te leren kennen, sprak PSV TV met hem over zijn carrière, zijn contractverlenging en de toekomst. Het interview met Muhlis vind je hier.