Contractverlenging | Melanie Bross tekent tot medio 2025

Contractverlenging | Melanie Bross tekent tot medio 2025
2 min
Vrouwen

Melanie Bross heeft haar aflopende contract bij PSV Vrouwen met twee jaar verlengd. De verdediger die op de links- en rechtsbackpositie uit de voeten kan, tekent tot medio 2025 bij PSV.

Melanie Bross, afkomstig uit Heesch, plakt nog twee seizoenen aan haar verblijf bij PSV Vrouwen. Bross kwam in 2020 over van sc Heerenveen en ontpopte zich de afgelopen jaren tot echte teamplayer die op meerdere posities kan spelen. De 25-jarige komt tot op heden tot 66 duels in het PSV-shirt. 

Ultieme droom
Bross tekent met volle vertrouwen voor een langer verblijf, “De overstap naar PSV en terugkeer naar Brabant is mij vanaf het begin goed bevallen. Ik heb me telkens kunnen ontwikkelen en verschillende fases hier gekend. Het gaat nu sinds de winterstop op persoonlijk vlak én met het team weer in de stijgende lijn omhoog. PSV is mijn club en ik speel hier met plezier en trots. De ultieme droom is om ooit nog Oranje te halen, maar realistisch gezien moet ik daar als verdediger nog stappen voor maken. Dat blijft een mooi streven!”