Contractverlenging | Matteo Dams tekent bij tot medio 2024

Contractverlenging | Matteo Dams tekent bij tot medio 2024
2 min
Jong

Matteo Dams heeft zijn contract verlengd tot de zomer van 2024 met een optie voor eenjarige verlenging. De Belgische vleugelverdediger tekent daarmee zijn tweede contract bij PSV. Een bijzondere mijlpaal voor Matteo, die al sinds 2012 actief is op PSV Campus De Herdgang.

Matteo speelde dit seizoen zijn wedstrijden voor PSV O18 en Jong PSV. Met de eerstgenoemde werd hij in mei nog landskampioen nadat de leeftijdsgenoten van Ajax in een zinderende finale werden verslagen. De 19-jarige linkspoot, die zo nu en dan ook als verdedigende middenvelder actief is, speelde dit seizoen twaalf keer voor Jong PSV. 

Matteo begon in de F’jes van PSV Academy en staat bekend als een verdediger die het spel leest. Met zijn inspeelpass is hij belangrijk in de opbouw en door zijn snelheid kan hij met veel ruimte in zijn rug spelen. Met een nieuw contract op zak kan Matteo zich volledig richten op zijn verdere ontwikkeling. 

Interview met Matteo 
Komend seizoen maakt de Belg definitief de overstap naar Jong PSV. Om hem nog beter te leren kennen sprak PSV TV met hem over zijn carrière, zijn contractverlenging en de toekomst. Het interview met Matteo vind je hier.