Contractnieuws | Robine Lacroix tekent tot medio 2026 bij PSV

Contractnieuws | Robine Lacroix tekent tot medio 2026 bij PSV
2 min
Vrouwen

Robine Lacroix heeft haar eerste profcontract bij PSV getekend. De achttienjarige middenveldster ligt vast tot de zomer van 2026. Momenteel maakt ze deel uit van Jong PSV Vrouwen, maar ze sluit al regelmatig aan bij de A-selectie.

Als onderdeel van Jong PSV Vrouwen was Robine vorig jaar betrokken bij het bereiken van de halve finale van de TOTO KNVB Beker. Een seizoen eerder werd ze kampioen met de beloftenploeg en dit jaar wordt er wederom een worp gedaan naar de titel. 

Ze maakte niet alleen indruk bij PSV Academy, want ze speelde al negentien wedstrijden voor Oranje O19. Technisch Manager Maud Roetgering is blij dat de jonge, talentvolle voetbalster voor een langer verblijf bij PSV kiest. “Ze is een speelster met een enorm loopvermogen en ze gaat altijd voorop in de strijd. Doordat we haar zelf hebben opgeleid, kent ze de clubcultuur als geen ander. Ze weet wat er van haar verwacht wordt en wij geloven dat ze dit kan leveren. Ze krijgt de ruimte om verder aansluiting te vinden bij PSV Vrouwen.” 

Mijlpalen
Robine is op haar beurt ontzettend trots dat PSV langer met haar door wil. “Van de bank van Jong PSV tot basisspeelter en meetrainen bij de A-selectie. Mijn eerste contract is de volgende grote stap in mijn ontwikkelingen. Ik hoop dat het pas het begin is en dat er nog veel mijlpalen gaan komen.”