Contractnieuws | Nina Nijstad verlengt contract tot medio 2028

Contractnieuws | Nina Nijstad verlengt contract tot medio 2028
2 min
Vrouwen

PSV heeft het contract van Nina Nijstad opengebroken en met drie jaar verlengd. De middenveldster annex verdedigster lag nog vast tot de zomer van 2025, maar daar voegt de club nu drie jaar aan toe.

Het eerste jaar van Nina bij PSV Vrouwen mag gerust een doorslaand succes worden genoemd. De speelster, die afgelopen zomer overkwam van sc Heerenveen, geldt al het hele seizoen als een waardevolle basiskracht. In negentien wedstrijden in de Azerion Vrouwen Eredivisie, kwam ze tot drie doelpunten en evenveel assists. Afgelopen interlandperiode was ze voor het eerst onderdeel van de OranjeLeeuwinnen en nu wordt haar contract ook nog verlengd. 

Terwijl de inkt op het contract nog opdroogt, vertelt Nina over weer een nieuwe mijlpaal in haar carrière. “Het is een hele bijzondere dag en ik ben heel blij dat ik het eindelijk met de wereld mag delen. Een vierjarig contract getuigt van vertrouwen en dat geeft me een erg goed gevoel”, zegt Nina, die voorzichtig vooruitblikt op de komende jaren. “De faciliteiten zijn uitstekend, dus ik verwacht dat ik veel stappen ga zetten in mijn ontwikkeling. Als team willen we natuurlijk bovenin meedoen en uiteindelijk de titel pakken.”   

Bepalende speelster

“Nina heeft zich sinds haar komst ontwikkeld tot een van de bepalende speelsters binnen ons team”, vertelt Technisch Manager Maud Roetgering. “We hebben de ambitie om elk jaar voor de prijzen te spelen. Een stabiele selectie zet onze doelen kracht bij en de verlenging van Nina is hier een belangrijk onderdeel van. We zijn trots dat ze ook de komende jaren voor PSV speelt.”