Contractnieuws | Laura Strik verlengt contract tot medio 2026

Contractnieuws | Laura Strik verlengt contract tot medio 2026
2 min
Vrouwen

Middenvelder Laura Strik heeft haar aflopende contract met twee jaar verlengd. In bijzijn van Technisch Manager Maud Roetgering en Manager Vrouwenvoetbal Sandra Doreleijers werden de handtekeningen onder de nieuwe verbintenis gezet.

De 27-jarige Laura Strik gaat hiermee voor een nieuwe, langdurige samenwerking met haar PSV. Strik begon haar profcarrière in 2014 bij PSV/FC Eindhoven nadat ze was doorgestroomd vanuit CTO Eindhoven. Na drie seizoenen vertrok ze naar sc Heerenveen, waar ze zich tot vaste waarde op het middenveld en aanvoerder ontpopte. In 2020 keerde Strik terug naar Brabant, waar ze in eerste instantie te maken kreeg met veel blessureleed. De afgelopen seizoenen is de atletische middenvelder, die uitblinkt met haar loopvermogen, uitgegroeid tot een betrouwbare kracht in Eindhoven. 

Waar afgelopen mei nog voor één jaar werd verlengd door Strik, die ook een bachelor toegepaste wiskunde op zak heeft, zijn beide partijen al snel weer om tafel gekomen. Met haar contractverlenging zet de middenvelder in op zeven seizoenen bij PSV. Strik is daarmee één van de langstzittende PSV’ers in de selectie, “Ik ben erg blij en dankbaar om hier te verlengen. Ik heb bij de club alles tot mijn beschikking om het uiterste uit mezelf te halen. Als team hebben we de weg omhoog weer ingeslagen en we blijven hard werken om mooie prestaties neer te zetten.”