Contractnieuws | Isaac Babadi verlengt contract tot medio 2028

Contractnieuws | Isaac Babadi verlengt contract tot medio 2028
2 min
PSV1

PSV en Isaac Babadi hebben overeenstemming bereikt over een vier-en-een-halfjarig contract. De achttienjarige middenvelder uit de eigen Academy geeft aan dat hij ontzettend blij en trots is, omdat hij ook de komende jaren bij PSV voetbalt.

“PSV biedt me al jaren een platform om mezelf te ontwikkelen. Dit seizoen heb ik zelfs mijn debuut mogen maken in de Eredivisie en de UEFA Champions League, twee ontzettend belangrijke stappen in mijn carrière. Ik ben heel blij dat ik mijn handtekening heb gezet onder een contract van viereneenhalf jaar”, vertelt Isaac, die direct zijn toekomstplannen uitspreekt. “Dit seizoen wil ik kampioen worden met PSV en uiteindelijk hoop ik uit te groeien tot een belangrijke basisspeler.” 

Directeur Voetbalzaken Earnest Stewart is op zijn beurt blij dat de talentvolle middenvelder  ook de komende jaren voor PSV speelt. “Isaac geldt als een groot talent, met ontzettend veel creativiteit in zijn spel. Hij is nog erg jong, maar kan zich nu al staande houden in een elftal met bijzonder veel kwaliteit. Dat heeft hij dit seizoen al meerdere keren bewezen, ook tegen tegenstanders van formaat.”

Uit PSV Academy
Isaac Babadi kwam op twaalfjarige leeftijd naar PSV Academy, waar hij in 2022 bij Jong PSV zijn debuut maakte in het betaald voetbal. Vorig seizoen speelde hij dertig wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie. Daarin kwam hij vijf keer tot scoren. Op 4 augustus 2023 maakte Isaac in de Johan Cruijff Schaal zijn officiële debuut voor de hoofdmacht. Sindsdien kwam de creatieveling zeventien wedstrijden in actie voor PSV 1. In februari maakte hij in elke competitiewedstrijd minuten en scoorde hij zijn eerste Eredivisie-doelpunt.