Cmiljanic terug in selectie Jong PSV

Cmiljanic terug in selectie Jong PSV
2 min

Jong PSV speelt maandagavond in het Jan Louwers Stadion tegen het geplaagde Fortuna Sittard. Bij het team van Pascal Jansen keert Boris Cmiljanic terug in de wedstrijdselectie. De Montenegrijn is volledig hersteld van een operatie aan zijn amandelen. Jong PSV - Foruna Sittard begint om 20.00 uur.

Drukke periode
Na het bereiken van de finale van de Premier League International Cup, vorige week wacht Jong PSV tot halverwege maart een druk programma. De ploeg van Jansen speelt in elf dagen tijden liefst vier wedstrijden in de Jupiler League. Te beginnen vanavond (maandag) tegen Fortuna Sittard. Voor het duel met de nummer zeventien van de competitie keert Cmiljanic dus terug in de selectie. Cmiljanic kwam op 7 december voor het laatst in actie voor Jong PSV en maakt mogelijk exact drie maanden later zijn rentree. Naast de Montenegrijn maken ook onder meer Adam Maher, Steven Bergwijn, Jordy de Wijs en Menno Koch deel uit van de wedstrijdselectie. Ook doelman Remko Pasveer voegt zich maandagavond bij Jong PSV.

Remko Pasveer staat hoogstwaarschijnlijk op doel tegen Fortuna Sittard | © Pics United Remko Pasveer staat hoogstwaarschijnlijk op doel tegen Fortuna Sittard | © Pics United

Fortuna Sittard in zwaar weer
Fortuna Sittard zit momenteel in de hoek waar de klappen vallen. De Limburgers kampen met financiƫle problemen en moesten vorige week serieus vrezen voor hun licentie. Voorlopig is de club uit Sittard gered, wat inhoudt dat ze het lopende seizoen sowieso kunnen afmaken. Sportief gezien gaat het ook verre van goed met de tweevoudig bekerwinnaar. Fortuna staat met 28 punten uit 27 wedstrijden op de zeventiende plaats en weet enkel FC Oss en RKC Waalwijk onder zich te houden. Mocht Jong PSV winnen, dan loopt het gat met de Limburgers op tot zeven punten. De wedstrijd Jong PSV - Fortuna Sittard is te bezoeken in het Jan Louwers Stadion. Verkoopinformatie vind je hier. De wedstrijd is tevens te volgen via Twitter (@PSV) en op FOX Sports, kanaal 1.