Celebration Kit | Philips keert met wereldrecord terug op borst

Celebration Kit | Philips keert met wereldrecord terug op borst
2 min

De 110-jarige verbintenis tussen PSV en Philips is bekroond door het Guinness Book of Records. De samenwerking geldt wereldwijd als de langstlopende sponsorverbintenis. Om dat te vieren keert Philips eenmalig terug op de borst van een uniek PSV-shirt.

Op het gala 110-jaar PSV heeft de club samen met Philips een uniek en eenmalig shirt gelanceerd. De PSV x Philips Celebration Kit is een ode aan het gezamenlijke record en bestaat uit zes iconische tenues met unieke designkenmerken. Voor veel supporters is het daarom een tastbare herinnering aan de geschiedenis én de onuitwisbare band tussen het bedrijf, de club en haar supporters, die al generaties lang samenkomen als één hechte familie.

Van Ronaldo tot Romário en van Nilis tot Van Bommel. Ze speelden allemaal met Philips op de borst. In de thuiswedstrijd tegen NEC van 16 september doen onze huidige sterren dat weer. Zo voegen iconische momenten uit het verleden zich op die dag samen met het heden. 

Brainport Partnership
Dat PSV in dit shirt kan spelen, is mede dankzij de partners van het PSV Brainport Partnership. Zij omarmen deze speciale gelegenheid, waardoor het reguliere shirt met ‘Metropoolregio Brainport Eindhoven’ eenmalig wordt vervangen door het Celebration-shirt met PHILIPS erop.

Limited
Edition
De PSV x Philips Celebration Kit is slechts in beperkte aantallen verkrijgbaar. Laat de kans op dit unieke shirt niet aan je voorbij gaan en ga via de onderstaande button direct naar de PSV FANstore.

PSV FANstore