Bruma straalt na de wedstrijd: ‘Dit had ik nodig’

Bruma straalt na de wedstrijd: ‘Dit had ik nodig’
2 min
PSV1

De twee goals tegen Vitesse waren zeker niet de minste. De uithalen van Sangaré en Bruma waren allebei van grote klasse. De Portugees kijkt met een grote glimlach terug op de wedstrijd.

Topscorer
De kersverse topscorer van PSV scoorde op zeer fraaie wijze de 2-0. Op aangegeven van Carlos Vinícius volleerde hij de bal genadeloos in de touwen, maar hij blijft bescheiden. “Dit had ik nodig, maar het belangrijkste is dat we winnen. Topscorer zijn is mooi, drie punten halen is mooier”, vertelt de Portugees. “Dit soort wedstrijden geven me een hoop zelfvertrouwen. Ik speel vaker zo op de training en ik weet dat ik het kan.”

Van ver komen
De aanvaller moest van ver komen. Hij heeft een turbulent jaar achter de rug, maar voelt zich nu top in Eindhoven: “Ik had niet verwacht dat het zo goed zou gaan. De coach en de staf helpen me ontzettend goed. Nu zit ik in een hele fijne situatie en kan ik doen wat ik graag wil doen: spelen voor PSV, goals maken en wedstrijden winnen.”

Focus
Er komen een aantal belangrijke wedstrijden aan en Bruma is er klaar voor, vertelt hij: “Het is moeilijk om dit niveau vol te houden, maar ik blijf focussen op de training. Ik zal altijd mijn best doen. De komende weken hoop ik alleen maar beter te worden en natuurlijk veel te spelen”