Bram van Vlerken mist Jong PSV - Achilles ‘29

Bram van Vlerken mist Jong PSV - Achilles ‘29
2 min

Vleugelverdediger Bram van Vlerken mist vanavond de thuiswedstrijd van Jong PSV tegen Achilles ’29. De rechtsachter is niet ongehavend uit de strijd met FC Oss gekomen en zit daarom niet bij de wedstrijdselectie, die verder voornamelijk bestaat uit de vaste Jong PSV-kern.

Mogelijk debuut Piroe
Dat betekent dat er geen spelers die normaal gesproken deel uitmaken van PSV 1 meespelen met Jong PSV tegen de Groesbekers, die met vijf punten uit zestien wedstrijden onderaan de Jupiler League staan. Jeugdspelers Bertalan Kun, Michal Sadilek en Joël Piroe zitten wel bij de selectie. Piroe kan zijn debuut in het profvoetbal maken.

Onderscheidingen Lammers en Lundqvist
Voorafgaand aan de wedstrijd worden Sam Lammers en Ramon Pascal Lundqvist door hoofd jeugdopleidingen Art Langeler in het zonnetje gezet. Beiden ontvangen uit handen van Langeler een cadeau vanwege hun debuut in PSV 1. Lammers debuteerde in de bekerwedstrijd tegen Roda JC Kerkrade, Lundqvist in het competitieduel met N.E.C. Laatstgenoemde maakte tegen Atlético Madrid ook al zijn eerste minuten in de UEFA Champions League en werd eerder deze week door hoofdtrainer Phillip Cocu definitief toegevoegd aan de selectie van PSV 1.

Tickets zijn verkrijgbaar aan de stadionkassa en kosten € 5,-. Club Card is niet nodig.