Bezoekersinformatie | Wegwerkzaamheden dichtbij het Philips Stadion

Bezoekersinformatie | Wegwerkzaamheden dichtbij het Philips Stadion
2 min
PSV1

Wie de thuiswedstrijd van PSV op zaterdag bezoekt, moet rekening houden met het plannen van de reis(tijd). De kruising Boschdijk/Zernikestraat is in verband met werkzaamheden voor langere tijd afgesloten. Bij het Philips Stadion aangekomen is de Brainport FANzone weer geopend voor supporters.

PSV neemt het dit seizoen voor het eerst op tegen Excelsior Rotterdam. De hoofdmacht wist vorig jaar ruim te winnen van ‘De Kralingers’ (4-0) en kan in de eerste competitiewedstrijd na de winterstop weer goede zaken doen. Door de werkzaamheden zouden parkeergelegenheden in de stad ook beperkt kunnen zijn, houd daar ook rekening mee. 

Brainport FANzone & kou 

Voor het eerst in 2024 is de Brainport FANzone weer te bezoeken voor supporters. Hier proef je vooraf aan de thuiswedstrijd van de wedstrijdsfeer en bouw je deze samen op om PSV vervolgens naar de overwinning te juichen. Er is muziek, eetkraampjes en er kan ook een drankje gedaan worden. 

Houd bij je wedstrijdbezoek ook in het achterhoofd dat de temperaturen flink kunnen dalen. Kleed je daarom goed aan zodat je er warmpjes bijzit op de tribunes van het Philips Stadion.