Bezoekersinformatie | Unieke prijzen, Brainport FANzone & werkzaamheden

Bezoekersinformatie | Unieke prijzen, Brainport FANzone & werkzaamheden
2 min
PSV1

Het Philips Stadion is later vandaag weer het decor van een wedstrijd in de Eredivisie. Voor bezoekers van het thuisduel met Vitesse zijn er een aantal aandachtspunten.

Coca Cola deelt uit
Net als bij de thuiswedstrijd tegen AZ maken bezoekers wederom kans op een aantal bijzondere prijzen. Bij aanschaf van een Coca Cola-product bij éen van de cateringpunten, moet je niet vergeten om de QR-code te scannen. Dan maak je namelijk kans op een gesigneerd wedstrijdshirt, uitgebreide tour door het Philips Stadion of een aantal andere leuke prijzen!

Werkzaamheden & STRP Festival
Voorafgaand en na afloop van de competitiewedstrijd tegen Vitesse gelden een aantal beperkingen voor het verkeer rondom het Philips Stadion. Vanaf 14.30 uur is het voor motorisch verkeer niet meer mogelijk om de PSV-laan en de Ventoselaan te gebruiken. Rond 19.30 uur wordt deze beperking opgeheven. Na het laatste fluitsignaal wordt de Vonderweg tussen de Elisabethtunnel, richting de kruising van de PSV-laan en de Mathildelaan, dertig minuten afgesloten in één rijrichting (18.15-18.45 uur).

Naast wegwerkzaamheden strijkt komend weekend ook het STRP Festival neer in de binnenstad van Eindhoven. Daardoor kan de verkeersdrukte erger zijn dan normaal, waardoor jij als supporter terecht kan komen in onnodig lange files. Zorg daarom dat je bijtijds richting het stadion vertrekt, want voorafgaand aan het duel is er voldoende te doen!

Brainport FANzone
De ideale start van jouw wedstrijdbezoek is namelijk de Brainport FANzone. De weergoden lijken vooralsnog gunstig gezind en dat betekent dat het ideaal weer is voor een hapje en een drankje voorafgaand aan de aftrap.