Bezoekersinformatie | PSV Vrouwen in het Philips Stadion

Bezoekersinformatie | PSV Vrouwen in het Philips Stadion
2 min
Vrouwen

PSV Vrouwen voetbalt aanstaande zondag om 14.30 uur tegen Feyenoord Vrouwen in het Philips Stadion. Er zijn inmiddels meer dan 10.000 tickets verkocht voor het topaffiche tijdens Vrouwenvoetbal WKND. Ben jij erbij?

Tijdens de interlandperiode zetten KNVB en clubs de spotlights op de Vrouwen Eredivisie met Vrouwenvoetbal WKND. PSV Vrouwen gaat tijdens het duel voor een nieuw bezoekersrecord in eigen huis, dat staat op 11.500 toeschouwers tijdens de vorige ontmoeting met Feyenoord. Ben jij van de partij?

Scoor hier je tickets!

Speciale acties voor supporters
Op de wedstrijddag kun je een Matchday Tour * boeken om je wedstrijdbezoek compleet te maken en alvast een uniek kijkje te nemen achter de schermen. Het Philips Stadion is vanaf 13.00 uur geopend voor publiek. Wil jij de speelsters vooraf succes wensen? Zorg dan dat je op tijd bij het stadion bent, waar de PSV-spelersbus tussen 12.45 en 13.00 uur bij ingang 8 arriveert. Bij de FANzone op P-Oost kunnen jonge supporters zich laten schminken en je kunt hier terecht om iets te eten of drinken. Bij binnenkomst worden er speciale fanklappers uitgedeeld, via de QR-code kun je deelnemen aan een toffe online spelersquiz. Tijdens de rust verrast Phoxy enkele supporters in het publiek met een leuke winactie. 

 PSV FANstore & Experience Room geopend  
De PSV FANstore is te vinden bij ingang 17 van het Philips Stadion. Er geldt op de wedstrijddag een speciale kortingsactie van 25% op de wedstrijdshirts van PSV Vrouwen en je krijgt een gratis Vrouwen Eredivisie-badge op de mouw bedrukt. Je bent hier ook welkom voor een bezoek aan de Experience Room, waar je Phoxy kunt ontmoeten en een foto maakt in PSV Day-stijl.  

11.00 uur                     Matchday Tour* 
12.00 uur                     FANzone geopend 
12.30 uur                     PSV FANstore geopend
12.45 uur                      Aankomst PSV-spelersbus
13.00 uur                     Philips Stadion geopend 
14.30 uur                     Aftrap PSV Vrouwen – Feyenoord Vrouwen 

Kortom, zorg dat je niks mist van PSV Vrouwen – Feyenoord Vrouwen tijdens Vrouwenvoetbal WKND!