Bezoekersinformatie PSV - FC Groningen

Bezoekersinformatie PSV - FC Groningen
2 min
PSV1

Supporters die zaterdag bij de wedstrijd PSV - FC Groningen aanwezig zijn, hebben te maken met verschillende coronarichtlijnen. Hieronder lees je welke dat zijn.

CoronaCheck QR-code
Om de wedstrijd bij te kunnen wonen heb je maximaal 40 uur voorafgaand aan het einde van de wedstrijd een sneltest gedaan via testenvoortoegang.nl. Gebruik de app CoronaCheck om de code die je na de test per e-mail hebt ontvangen in te voeren. De app maakt vervolgens een QR-code die je, samen met je ID-bewijs en (uitgeprinte) e-ticket, laat zien bij de ingang van het stadion.

Maatregelen
De RIVM-richtlijnen gelden ook in het Philips Stadion. Was regelmatig je handen, nies in je ellenboog en houd 1,5 meter afstand. Daarnaast dien je tijdens het lopen door het Philips Stadion een mondkapje te dragen. Je mondkapje mag af zodra je gaat zitten. Vanaf 20.00 uur gaat tevens het alcoholverbod in en mogen wij geen alcohol meer schenken.

Aankomst & vertrek
De tribune wordt op volgorde van binnenkomst gevuld: van boven naar beneden. Drie of meer personen naast elkaar dienen uit hetzelfde huishouden te komen. Er blijven twee stoelen leeg tussen (groepjes) supporters. Tussen twee bezette rijen blijft één rij vrij. Na afloop begeleiden stewards je van het vak af. De PSV-laan is niet afgesloten voor verkeer.

Catering
De catering voert tijdelijk een beperkt assortiment, waarbij qua warme snacks alleen kroketten en frikandellen verkrijgbaar zijn. Buiten het stadion zijn geen cateringpunten aanwezig. Je kunt bij de cateringpunten alleen met PIN of PSV Betaalkaart betalen.

Neem je e-ticket mee
Via de poorten betreedt je het Philips Stadion. Houd hier je telefoon met QR-code, je ID-bewijs én (bij voorkeur uitgeprinte) e-ticket gereed. Jouw PSV Seizoen Club Card is geen geldig entreebewijs voor deze wedstrijd.