Bezoekersinformatie | Brainport FANzone, kampioensschaal en Pass 'm door

Bezoekersinformatie | Brainport FANzone, kampioensschaal en Pass 'm door
2 min
PSV1

PSV neemt het in haar laatste competitiewedstrijd van dit seizoen op tegen RKC Waalwijk. Zondag 19 mei om 14.30 vangt het duel met de provinciegenoot aan en er zijn een aantal zaken waar je als wedstrijdbezoeker rekening mee moet houden.

Na het behalen van de de landstitel maakte de A-selectie een uitstapje naar Sittard, maar komend weekend de ploeg weer terug in het Philips Stadion. De gigantische kampioensschaal van EnergieDirect is ook van de partij en daar kan jij mee op de foto.

Pass ‘m door!
In samenwerking met Van Kaathoven is er op de wedstrijddag een speciaal inzamelpunt bij de PSV FANstore opgezet, waar jij (oude) kleding een nieuwe eigenaar kan geven. Het doel van deze actie is dat alle kinderen in Eindhoven kunnen sporten, zonder dat zij zich zorgen maken over geld. Neem daarom je sportshirt, hoodie, trainingspak, of schoenen mee en maak er iemand anders enorm blij mee! Na het inleveren heb je de mogelijkheid om deel te nemen aan een winactie en daaruit worden vijf gelukkige winnaars verblijdt met het nieuwe uitshirt van 2024-2025.

Brainport FANzone
Ook voorafgaand aan de achttiende thuiswedstrijd van dit seizoen is er een Brainport FANzone, waar jij wederom terecht kan om warm te draaien voor speelronde 34 van de Eredivisie. De ideale start van je wedstrijddag onder het genot van een drankje, iets lekkers te eten en om in de stemming te komen is er ook weer muziek aanwezig op het plein.

Drukte in Eindhoven
Na afloop van de wedstrijd is er één rijrichting afgesloten tussen de Vonderweg en de Elisabethtunnel. Deze beperking geldt van 16.15 uur tot 16.45 uur. De PSV-Laan en de Ventoselaan zijn in beide richtingen afgesloten tussen 12.30 en 17.45 uur. Daarnaast zijn er meerdere evenementen in én rondom het centrum van Eindhoven, waardoor het drukker kan zijn dan je gewend bent tijdens je stadionbezoek.