Bezoekersinformatie | Brainport FANzone en wegwerkzaamheden

Bezoekersinformatie | Brainport FANzone en wegwerkzaamheden
2 min
PSV1

PSV neemt het vrijdagavond in een vol Philips Stadion op tegen Heracles Almelo. Het weekend wordt afgetrapt met een thuiswedstrijd en de aftrap vindt om 20.00 uur plaats. Mocht je een kaartje bemachtigd hebben, is het verstandig om rekening te houden met wegwerkzaamheden in de buurt van onze thuishaven.

De Brainport FANzone is voorafgaand aan de competitiewedstrijd tegen de promovendus uit Almelo weer geopend. Je bent er welkom om je, onder het genot van een hapje en/of een drankje, voor te bereiden op een leuke avond. Zoals altijd is er muziek om alvast in de wedstrijdsfeer te komen.

Werkzaamheden 
PSV vindt het belangrijk dat jij als supporter weet waar je eventuele verkeershinder kan ervaren. De Vonderweg tot de De Jonghlaan is op wedstrijddagen afgesloten voor (brom)fietsers, scooters en auto’s. Op de kruising van de PSV-laan en de Vonderweg kan je je fiets stallen en deze plek is toegankelijk via de Vonderweg. 

Tussen de PSV-laan en de Glaslaan/Philitelaan en Vonderweg/Mathildelaan is de rijbaan aan twee kanten versmald. De Boschdijk is afgesloten. Het kruispunt Boschdijk-Zernikestraat is enkel toegankelijk voor voetgangers en biedt voor andere voertuigen géén toegang.